Οικονόμου 18 - Αθήνα
Ανοιχτά 08:30πμ – 16:30μμ
Επικοινωνία όλο το 24ωρο

Εταιρικό προφίλ – Δομή

Προφίλ της ARMAOS

Η εταιρεία ARMAOS είναι αποτέλεσμα μιας συνεχούς προσπάθειας ανάπτυξης και εξέλιξης, η οποία ιδρύθηκε το 1973 και δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των μεταφορών-μετακομίσεων με ιδιαίτερη επιτυχία, αποκτώντας στη συνέχεια κύρος και μέγεθος στον κλάδο εξειδίκευσης της, καθώς φρόντισε να επενδύει διαρκώς στα κύρια συστατικά στοιχεία που την απαρτίζουν.

Συγκεκριμένα, η επιλογή του προσωπικού γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελείται από ανθρώπους ικανούς και με θέληση να αποκτήσουν εμπειρία στη διεκπεραίωση των διαδικασιών, για να μπορούν εν γένει να προβλέπουν και να αντιμετωπίζουν καταστάσεις κρίσιμου ενδιαφέροντος.

Σημαντικό ρόλο σ’ αυτή την προσπάθεια έχουν τα φορτηγά οχήματα, τα οποία διαθέτουν υποστηρικτικές δυνατότητες για την ασφαλή μεταφορά και την τηλεματική παρακολούθηση των εκάστοτε μεταφορών και δρομολογίων.

Το δυναμικό της ολοκληρώνεται με αποθηκευτικούς χώρους συνολικής επιφάνειας 36.100m2 (στεγασμένης επιφάνειας 15.600m2) οι οποίοι πληρούν τις προδιαγραφές ενός ασφαλούς και ηλεκτρονικά ελεγχόμενου περιβάλλοντος, με μηχανήματα και εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας.

Έχοντας αναγνωρίσει τις αυξημένες απαιτήσεις για πληροφορία, συμπίεση χρόνου και αξιοπιστία, αναζητούμε για εσάς τρόπους και λύσεις για τη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος αυξημένης ασφάλειας, παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας, με στόχο να σας προσφέρουμε υπηρεσίες με υψηλό επίπεδο και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.

Η «οικογένεια» της ARMAOS

Δομή - Οργανόγραμμα

ARMAOS - Δομή
Skip to content